AVTO IN CESTA.

Sestavite svoj najugodnejši paket avtomobilskega zavarovanja zdaj še enostavneje. Skupaj s svojim zavarovalnim zastopnikom določite najustreznejši paket za vaše potrebe, izberete svojega serviserja, originalne ali originalom enakovredne nadomestne dele in višino odbitne franšize. Na osnovi vašega osebnega profila vam nato izračunamo individualno ugodnost.

Ne tvegajte. Sestavite si svoj najugodnejši paket avtomobilskega zavarovanja še danes. Prednosti avtomobilskih zavarovanj zavarovalnice Sava so:

Hitra cenitev – Opravite cenitve poškodovanega vozila hitro in kakovostno pri pogodbenih serviserjih Zavarovalnice Sava po vsej Sloveniji.

Pravna zaščita – Pravna zaščita vozniškega dovoljenja je storitev, ki krije zastopanje v postopkih odvzema vozniškega dovoljenja in v primerih postopkov prepovedi vožnje, ki so posledica prometnega prekrška ali nesreče.

Denar na roko – Telesne poškodbe lahko oškodovanci po zaključenem zdravljenju prijavite v roku treh let od škodnega dogodka. Tovrstne prijave škode v Zavarovalnici Sava rešujemo hitro s storitvijo »Denar na roko«